Työterveys Lappica

Työterveys Lappica

ASIAKAS: Työterveys Lappica Oy
PALVELUT: Verkkopalvelut | Design&Sisältö

Tarve

Rovaniemen kaupungin omistamaa, työterveyspalveluita tuottavaa liikelaitosta oltiin yhtiöittämässä, jolloin oli tarve luoda kilpailukykyisempi yritysidentiteetti sekä profiilia vahvistavat responsiiviset verkkopalvelut.

Mistä ajatus lähti?

Yritys oli toiminut liikelaitoksena useamman vuoden, jolloin haluttiin säilyttää visuaalinen tunnistettavuus merkiosasssa sekä toisaalta tuoda kilpailijoista erottuvia sekä asiakkaiden arvostamia ominaisuuksia uudella muotoilulla, värivalinnoilla ja palvelusisällöillä. Yritykselle luotiin palvelulupaukset ja pääimagoviestit asiakaskommunikaatiota varten.

Ratkaisu

Kilpailija- ja asiakasanalyysin pohjalta luotiin yrityksen palveluajatusta tukeva nimi- ja logosuunnittelu sekä asiakaspalvelua vahvistavat verkkopalvelut. Työterveys Lappican palveluajatusta kirkastaen työstettiin verkkopalvelujen käyttöliittymä- ja sisältösuunnittelu, toteutettiin brändikuvaukset sekä luotiin liikepaikkaan visuaalinen ilme julkisivuun ja sisätiloihin. Lappican uusi slogan ”Sydämellä mukana” viittaa välittävään, luotettavaan ja paikalliseen työterveyden tarjoajaan.

Design & Sisältö
VERKKOPALVELUT – verkkosivut
Brändikuvat
Printti
Asiakkaan suusta

”Meillä oli tarve onnistua vahvistamaan markkina-asemaamme. Saimme sujuvaa ammattipalvelua brändi- ja verkkopalvelu-uudistuksessamme Ajatukselta. Heillä on kuunteleva ja asiakasorientoitunut asenne, joka auttoi meitä myös sisäisesti viemään muutostyöt aikataulussa läpi. Saatiin paljon näkyvää aikaan positiivisella otteella.”

Anne Kunnari

toimitusjohtaja | Työterveys Lappica Oy

TÖITÄMME

Tutustu aikaisempiin töihimme ja aloita
kanssamme uusi projekti.